Мапа порталу

28 березня відбудеться семінар, присвячений проекту "Громадський бюджет"

У середу, 28 березня, за сприяння Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ відбудеться одноденний семінар «Оцінка розвитку та вдосконалення Громадського бюджету», який сприятиме поглибленню розуміння принципів громадської участі, розвитку діалогової взаємодії.

Семінар проводиться в рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, залучення та активізація громадянського суспільства», який реалізується Міжнародною громадською організацією «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ» та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» за фінансової підтримки Європейського союзу та Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).

У програмі семінару: вручення сертифікатів авторам проектів-переможців, розгляд досвіду інших українських міст, які реалізують Громадський бюджет, оцінка реалізації ключових принципів громадського бюджету у Миколаєві, обговорення співвідповідальності у процесі реалізації проектів громадського бюджету.     

Місце проведення: мала зала виконавчого комітету Миколаївської міської ради (вул. Адміральська, 20, 3 поверх)

Семінар відбудеться з 10.00 до 16.00.

Бажаючих взяти участь у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою: [email protected] до 12.00 години, 27 березня.      

Департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/23032018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: