Мапа порталу

Парад комунальної техніки, “веселі старти” та спортивні флешмоби: на цих вихідних миколаївців очікує калейдоскоп цікавих заходів

Найближчими вихідними на миколаївців чекатиме калейдоскоп цікавих заходів: парад комунальної техніки, спортивні флеш-моби, насичена культурна програма.

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Благоустрій міста, чистота вулиць та місць відпочинку, доступні та якісні побутові послуги – невід’ємна частина добробуту городян.

Повсякдень виконуючи нелегку і вкрай необхідну роботу, працівники сфери житлово-комунального господарства несуть відповідальність за забезпечення комфортних умов життя для тисяч городян.

Часто праці комунальників не помічають та не цінують, сприймаючи її як належне. Проте, ці люди завжди тримають руку на пульсі міського господарства та готові у будь-який час доби вирушити на ліквідацію негараздів.

Найближчої неділі миколаївці зможуть ближче познайомитися з тими, хто турбується про їх комфорт і безпеку, оглянути спеціалізовану техніку.

З нагоди професійного свята департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради організовує масштабний захід “Парад міської комунальної техніки”,  який, за заявкою департаменту, відбудеться у неділю, 18 березня, з 11: до 16:00 години.

На головній площі міста Соборній буде представлена спеціалізована комунальна техніка: виставка сучасних машин, механізмів та різного обладнання, призначеного для робіт з благоустрою міста, яка полегшує працю і робить послуги більш якісними та ефективними.

При цьому рух автотранспорту по вул. Адміральській перекривати не будуть.

Крім того, у неділю на городян очікує спортивний захід  -  “Весняні веселі старти”,  який триватиме з 12:00 до 16:00 на вул. Соборній (між вул. Велика Морська  та Спаська) в районі Каштанового скверу.

Спортивне свято організовують ГО “Спортивна федерація Іфіт”,  ГО “Здоров’я суспільства”  за підтримки управління молодіжної політики та  управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради.

Основна мета весняних стартів -  привернути увагу городян до здорового способу життя та підштовхнути миколаївців до рухової активності.

У програмі: ранкова зарядка, флеш-моб, музичні номери, гра в стріт-бол, панна-футбол, тренування бейсболістів та багато іншого. Для миколаївців облаштують воркаут-майданчик, на якому спортсмени продемонструють свої вміння. Крім того, кожен  бажаючий зможе взяти участь у відкритому тренуванні бойових мистецтв,  яке проведе чемпіон України з ММА Давид Мірзоян!

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: