Мапа порталу

Управління Державної казначейської служби України

Управління Державної казначейської служби України у м.Миколаєві Миколаївської області (далі – Управління) повідомляє наступне.

На офіціному веб-сайті Міністерства фінансів України за адресою:

https://www.minfin.gov.ua/news/view/proekty-normatyvnopravovykh-aktiv?cftegory=aspekti-roboti розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування».

Проектом наказу передбачено, що форми звітності складаються та подаються із застосуванням автоматизованої системи подання електронної звітності клієнтами Державної казначейської служби України (далі – АС «Є-Звітність»).

Проводиться робота щодо внесення змін до Порядку заповнення форм фінансової звітності в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 28.02.2017 №307, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21.03.2017 за №384/30252.

Державна казначейська служба України листом від 31.01.2018 №14-08/94-1951 зверталась до розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, фондів загальнообов’язкового державного соціального та пенсійного страхування про необхідність у термін до 28.02.2018 здійснити підключення до системи АС «Є-Звітність» та створити особистий електронний кабінет клієнта.

Щоденно на офіційному сайті Державної казначейської служби України у рубриці «Електронні сервіси» публікується інформація про стан підключення до системи АС «Є-Звітність» розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів державного бюджету та інформація про стан підключення до системи АС «Є-Звітність» розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів місцевих бюджетів.

Станом на 01.03.2018 підключення до системи АС «Є-Звітність» та створення особистих електронних кабінетів продовжено.

Терміни проведення всеукраїнського тестування системи АС «Є-Звітність» будуть повідомлені додатково.

Управління Державної казначейської служби
України у м.Миколаєві Миколаївської області


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: