Мапа порталу

Ліквідація наслідків несприятливих погодних умов в Центральному районі

3 березня Адміністрацією Центрального району були оперативно вжиті заходи щодо розчищення району від снігу.

Для очистки від снігу доріг приватного сектору та тротуарів Центрального району було залучено 8 одиниць спеціалізованої техніки.

Вранці підрядною організацією ТОВ «Карс Клінінг» було здійснено прибирання від снігу механізованим способом доріг приватного сектору у мікрорайонах: Тернівка, Матвіївка, Варварівка, Ракетне Урочище з залученням спеціалізованої техніки. Координацію дій здійснювали на місцях працівники секторів соціально-економічного розвитку мікрорайонів Тернівки, Матвіївки, Варварівки.

Підрядною організацією КП «ЕЛУ автодоріг» за допомогою тракторів малої механізації були розчищені від снігу тротуари по вулицях Центрального району відповідно до плану та визначених маршрутів руху, а також ручним способом очищені від снігу, а при необхідності посипані протиожеледними матеріалами 94 зупинки громадського транспорту.

Виконавцем послуг з вивозу твердих побутових відходів ТОВ «ВалАн» з залученням трактора малої механізації були розчищені від снігу під’їзди до майданчиків для збору ТПВ.

ТОВ «Миколаїв-автодор» трактором малої механізації було здійснено розчищення від снігу тротуарів по пр. Героїв України та вул. Арх. Старова.

Радує те, що на незадовільне зимове утримання доріг та тротуарів, скарг від мешканців району до адміністрації практично не надходило.

Одночасно, адміністрація району звертається до керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців, мешканців приватної забудови та небайдужих городян, при погіршені погодних умов, тримати на постійному контролі та приймати міри з розчищення від снігу та посипання протиожеледними матеріалами прилеглих та впорядкованих територій для запобігання травматизму серед мешканців міста.

Згідно наданих повноважень адміністрація району координує, організовує та тримає на постійному контролі роботи щодо ліквідації наслідків несприятливих погодних умов.

Адміністрація Центрального району 

IMAGE FOLDER (/files/News/03032018_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: