Мапа порталу

Успішний соціальний проект: компанія «КОФКО АГРІ Ресорсіз Україна» опікується вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району

13 лютого до Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району вдруге завітали представники компанії ТОВ «КОФКО АГРІ Ресорсіз Україна» (генеральний директор Володимир Осадчук).

У рамках соціального проекту фінансовий директор компанії Ольга Скрипченко передала закладу 60 нових стільців.

За сприяння адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради (Дмитрук В.М.) в рамках цього проекту 27 грудня 2017 року компанією ТОВ «КОФКО АГРІ Ресорсіз Україна» надано благодійну допомогу – придбано музичні інструменти для народного художнього колективу "Оркестр народних інструментів "Барвистий передзвін".

У теплій дружній атмосфері відбулась зустріч дітей, їх художніх керівників та представників компанії. З вдячністю та натхненням юні артисти грали для гостей складні твори на нових інструментах, раділи їх новому звучанню.

«Оркестр народних інструментів «Барвистий передзвін» (керівник Юрій Шевченко) було створено у 2001 році. Зараз в оркестрі грає понад 30 талановитих дітей. На його базі створено ансамбль гітаристів і ансамбль народних інструментів, які прославляють рідне місто на різноманітних конкурсах та фестивалях. У 2011 році колектив отримав почесне звання «Народний художній колектив». За останні 5 років у здобутку колективу 63 нагороди в 33 конкурсах.

Бажаємо юним артистам та їм художнім керівникам подальших творчих успіхів та перемог!

Сподіваємось на подальшу дружбу між художнім колективом та компанією ТОВ «КОФКО АГРІ Ресорсіз Україна»

 

                                                Адміністрація Заводського району

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/14022018_6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: