Мапа порталу

Проект модернізації громадського тролейбусного транспорту м. Миколаїв - Загальне повідомлення про закупівлі ЄБРР

Миколаївська міська рада в особі секретаря Казакової Тетяни Вікторівни повідомляє про публікацію Спільного повідомлення про закупівлі (General Procurement Notice) за Проектом модернізації громадського тролейбусного транспорту м. Миколаїв на вебсайті Європейського банку реконструкції і розвитку (http://www.ebrd.com/work-with-us/procurement/p-pn-180212c.html) і в офіційному віснику Європейського Союзу.

З метою реалізації інвестиційного проекту «Покращення інфраструктури громадського транспорту міста Миколаїв» шляхом придбання пасажирського рухомого складу (12-метрові низькопідлогові тролейбуси) і модернізації інфраструктури комунального підприємства Миколаївської міської ради "Миколаївелектротранс". Очікується, що проект буде фінансуватися Європейським банком реконструкції та розвитку. Закупівлі в рамках проекту будуть проводитися відповідно до Принципів і правил ЄБРР для закупівлі товарів, робіт і послуг. Тендерні процедури будуть проводитися КП «Миколаївелектротранс», і перший тендер буде оголошений у другому кварталі 2018р.

На підставі затвердженої угоди міськради №32 / 20 від 21.12.2017 «Угода про підготовку кредитного фінансування - угода про намір» (Pre-Financing Agreement) між Миколаївською міською радою, комунальним підприємством ММР «Миколаївелектротранс» і Європейським банком реконструкції і розвитку.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/zakupebrr)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: