Мапа порталу

Миколаївська міська рада запроваджує новий підхід до прийняття земельних рішень

За пропозицією в.о. міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової у ході 30 сесії Миколаївської міської ради VII скликання проекти рішень щодо земельних питань  проголосували «пакетом».

Тетяна Казакова поставила на голосування проекти рішень з 1 по 94, за виключенням тих, до яких у депутатів були зауваження. Такі рішення винесли на окреме голосування, або зняли з порядку денного.

-         У нас новий підхід до земельних питань. Нагадую, що ми відтепер кожен проект рішення виносимо як одне питання, я пропонуватиму вам формувати «пакети» для голосування, - звернулася Тетяна Казакова до депутатів.

При цьому вона відзначила, що формування «пакетів» може здійснюватися як за її ініціативою, так і за поданням депутатів.

-         Ті питання, по яких у земельного управління немає коригувань, змін, я буду пропонувати винести на «пакетне» голосування. Кожен депутат може виключити з «пакету» будь-яке рішення для окремого голосування, - пояснила Тетяна Казакова.       

На прохання депутата Сергія Ісакова було вирішено, що управління апарату міської ради за два дні до чергового засідання сесії розсилатиме депутатам пропозиції щодо «пакетного» голосування.

Керівник міста зачитала номери всіх рішень, які увійшли до «пакету» як такі, що не викликали зауважень депутатського корпусу, потім поставила на голосування процедурне рішення щодо можливості формування «пакету». Депутати підтримали таку ініціативу 34 голосами. «Пакет» земельних рішень підтримали 30 депутатів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/zemvopros)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: