Мапа порталу

Миколаївська міська рада запрошує вас поринути в казкову, новорічну атмосферу дива і добра, приєднавшись до зимових розваг на Соборній площі

Шановні миколаївці та гості міста!

Миколаївська міська рада запрошує вас поринути в казкову, новорічну атмосферу дива і добра, приєднавшись до зимових розваг на Соборній площі.

Цього року новорічна програма триватиме протягом місяця.

         Розпочнеться святкування 19 грудня о 13:30 в Дитячому містечку "Казка" театралізованим святом «Прийди, прийди, Миколаю», в рамках якого відбудеться  зустріч Святого Миколая.

         О 14:30 від Дитячого містечка стартує святкова хода Святого Миколая, Миколаїв, Миколайчиків та казкових персонажів до Каштанового скверу по вулиці Соборній, щоб о 15:00 відкрити міську ялинку, яка буде оформлена в стилі ретро.

         Під час відкриття яскравими вогнями запалає не тільки зелена красуня, а й Каштановий сквер, який буде оздоблено святковою ілюмінацією.

         Далі Святий Миколай продовжить свою подорож до Соборної площі, де о 16:00 відбудеться неймовірно-цікаве відкриття нової, сучасної Головної миколаївської ялинки та яскраве новорічне шоу.

У цей день Соборна площа перетвориться на справжній осередок для творчості, дозвілля, а також розваг на будь-який смак. Атракціони, яскраві та сучасні фотозони, ярмарки, резиденція Святого Миколая - зроблять свята по-справжньому казковими.

О 18:00 відбудеться урочисте відкриття ковзанки зі справжнім льодовим шоу за участю фігуристів та хокеїстів.

         З 19:00  до 21:00 на гостей свята чекають вечірня розважальна програма зі світловим та фаєр - шоу, концерт гурту «Bad sisters», виступ гостей з міста Одеси - шоу - групи "Люди та ляльки",танцювального клубу "Слайс" та безліч інших сюрпризів.

         Позитивні емоції, яскраві розваги чекають на кожного городянина та гостя міста!

Цього року мрії здійснюються на Соборній площі!

         image

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: