Мапа порталу

Молодій родині, яка 30 листопада постраждала в дорожньо-транспортній пригоді на проспекті Миру, виділять матеріальну допомогу з бюджету міста Миколаєва

Молодій родині, яка 30 листопада постраждала в дорожньо-транспортній пригоді на проспекті Миру, виділять матеріальну допомогу з бюджету міста Миколаєва. Таке рішення було узгоджено в.о. міського голови - секретарем міської ради Тетяною Казаковою.

На даний час обоє постраждалих у тяжкому стані. Мати перебуває в лікарні швидкої медичної допомоги, а донька – в обласній дитячій лікарні. Постраждалим надається необхідна медична допомога за бюджетний кошт.

Щоб підтримати родину, яка потрапила в біду, міська влада прийняла рішення про виділення з бюджету Миколаєва матеріальної допомоги у розмірі 35 тис грн.

Оскільки департамент праці та соціального захисту населення міської ради вже перерозподілив усі кошти, призначені на 2017 рік для надання матеріальної допомоги городянам, необхідна сума буде вишукана департаментом фінансів міської ради за поданням заступника міського голови Є.Шевченка.

Проект рішення про виділення коштів з міського бюджету буде винесено на розгляд виконкому міської ради та сесії міської ради, яку скличуть позачергово.   

 

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: