Мапа порталу

Відповідно до розпорядження Тетяни Казакової питання щодо обмеження руху великогабаритного транспорту через Південнобузький міст буде розглянуто виконкомом міської ради та депутатським корпусом

У середу, 15 листопада, в.о. міського голови-секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова підписала розпорядження №360-р «Про заборону (обмеження) руху автомобільного транспорту через Південнобузький міст в місті Миколаєві через річку Південний Буг».

Відповідно до розпорядження на розгляд виконкому Миколаївської міської ради та Миколаївської міської ради буде винесено питання заборони (обмеження) руху автомобільного транспорту, маса якого перевищує 20 т, через Південнобузький міст в місті Миколаєві через річку Південний Буг та організації руху транспортних засобів, маса яких не перевищує 20 т, лише по правій смузі руху в напрямку мікрорайону Варварівка міста Миколаєва в реверсному режимі із влаштуванням світлофорів та дозволу руху по центру проїжджої частини мосту лише легкового автотранспорту.

Крім того, виконавчим органам Миколаївської міської ради доручено звернутися до управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області щодо організації встановлення вагових комплексів на в’їздах до Південнобузького мосту та направлення своїх представників для забезпечення роботи цих комплексів. Також буде направлено звернення до Головного управління Національної поліції в Миколаївській області щодо забезпечення регулювання руху транспорту на Південнобузькому мості.

Розпорядженням визначено, що на розгляд виконкому міськради буде винесено проекти рішення про звернення до Кабінету Міністрів України з питання фінансування робіт з капітального ремонту Південнобузького мосту в Миколаєві з державного бюджету України та місцевого бюджету міста Миколаєва; Міністерства оборони України з питання щодо облаштування понтонної переправи у селищі Гур’ївка для забезпечення руху автомобільного транспорту, маса якого перевищує 20 т.

Заступник міського голови Мкртич Мкртчян призначений відповідальним за розробку проектно-кошторисної документації першочергових заходів щодо ремонту мосту.  

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/151117_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: