Мапа порталу

Народний вокальний ансамбль «Вітовчани» святкує своє 20-ти річчя

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, Миколаївський міський палац культури «Корабельний» (проспект Богоявленський, 328) запрошують миколаївців та гостей міста 27 жовтня о 18:00 на ювілейний концерт «Життя як пісня» з нагоди 20-ти річчя народного вокального ансамблю «Вітовчани».

image

Колектив було засновано у 1997 р. Незмінним керівником ансамблю протягом 20 - ти років є Василь Йосипович Стефанюк – людина-професіонал, який багато вкладає сил у розвиток колективу та його репертуару.

image

За період існування народний вокальний ансамбль «Вітовчани» став справжньою візитівкою творчого життя Миколаївщини. Колектив знаний не тільки на теренах України, а й за її межами: Польща, Білорусь насолоджувалися прекрасним співом колективу на багатьох конкурсах і фестивалях, де «Вітовчани» завжди здобували лаври першості.

image

Тож запрошуємо усіх бажаючих поринути в атмосферу колоритних українських пісень, пісень у сучасній обробці та народних обрядових дійств, які кожного приємно здивують та надихнуть. Вхід вільний.

Управління з питань культури
та охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: