Мапа порталу

У рамках звіту перед городянами Олександр Сєнкевич провів зустріч з мешканцями Великої Коренихи

 У суботу, 17 червня, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич у рамках звіту перед городянами провів зустріч з жителями мікрорайону Велика Корениха.

Міський голова розповів про принципи бюджетної політики, про перехід на систему ProZorro, яка дала можливість заощадити десятки мільйонів гривень, про перетворення у медичній сфері, які були ініційовані міською владою, а також про боротьбу з рекламними конструкціями і тимчасовими пересувними спорудами, встановленими без будь-яких дозвільних документів, про ремонт дорожньої інфраструктури, про кроки, які робляться для вирішення транспортного питання.

- Ми почали встановлювати додаткові ліхтарі на нерегульованих пішохідних переходах. Наше завдання - розвивати мережу вуличного освітлення. Вирішення цього завдання - один з наших пріоритетів. У цілому в минулому році за рахунок коштів міського бюджету відремонтували 2390 світлоточок, 1900 світлоточок замінили, встановили 478 LED світильників, які дозволяють економити бюджетні гроші. Також в минулому році ми змонтували систему зовнішнього освітлення на перегоні, - зазначив Олександр Сєнкевич.

Як розповів мер Миколаєва, міська влада має намір втілити у життя масштабний і важливий для обласного центру проект, який передбачає будівництво тролейбусної лінії в Корабельний район.

 Вислухавши Олександра Сєнкевича, миколаївці задали меру низку питань. Наприклад, їх хвилювало, як міська влада має намір вирішити проблему водопостачання мікрорайону.

- Ми розпочали роботи з підготовки проектно-кошторисної документації для будівництва дюкера. Він необхідний для того, щоб централізовано забезпечити водою такі віддалені мікрорайони, як Варварівка, Велика і Мала Коренихи, - сказав Олександр Сєнкевич. - Крім того, ми плануємо почати готувати документацію для прокладання каналізації.

Також мер наголосив, що на даний момент здійснюються реконструкція будівлі решіток, побудованної у далекому 1973 році. Крім того, як зазначив Олександр Сєнкевич, при очищенні води «Миколаївводоканал» переходить з рідкого хлору на гіпохлорит натрію.

 

Відділ інформаційного забезпечення

IMAGE FOLDER (/files/170617_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: