Мапа порталу

Інгульська районна ветеранська організація святкувала свій 30- річний ювілей

18 травня Інгульська районна ветеранська організація святкувала свій 30- річний ювілей. Привітати ветеранів зі святом прийшли заступники голови адміністрації Інгульського району Генадій Шкуренко та Ірина Мороз, начальник районного управління соціальних виплат і компенсацій Людмила Башкатова, начальник відділу пільг Наталья Беседіна.

Відкрили захід хвилиною мовчання, щоб вшанувати померлих. Далі слово надали голові ветеранської організації Владиславу Бондаренку, який зробив екскурс у минуле, нагадавши всім присутнім, як створювалася ветеранська організація у 1987 році. Основною метою організації є виховання патріотичного молодого покоління, соціально-економічний захист ветеранів та пенсіонерів.

До ветеранів з вітальним словом звернувся заступник голови адміністрації Генадій Шкуренко, який подякував за їх сумлінну працю та стійку громадську позицію, побажав міцного здоров’я, ще більшої наснаги у праці на благо майбутнього покоління.

За багаторічну роботу у ветеранській організації, вагомий особистий внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди 30-річчя створення організації ветеранів грамотами голови адміністрації Інгульського району нагороджено: Бондаренко В.П. – голову ради ветеранів Інгульського району, а також членів ради ветеранів: Абба В.Н., Даценко М.І. Хітрих В.А., Горболюк О.П., Зюзін В.А. та Феоктистова Л.М.

Прес-служба адміністрації Інгульського району

IMAGE FOLDER (/files/News/veter30)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: