Мапа порталу

У Корабельному районі розпочато будівництво спортивно-ігрового комплексу "Лінкор"

Для проведення будівельних робіт спортивно-ігрового комплексу "Лінкор" в Корабельному районі міська влада планує виділити кошти з міського бюджету. Так, на найближчій сесії буде піднято питання про додаткове фінансування на суму близько 200 тис.грн.

У вівторок, 18 квітня, відбулася виїзна апаратна нарада, на якій був присутній Миколаївський міський голова, голови районих адміністрації, начальники управлінь міської ради. Олександр Сєнкевич та його заступники відвідали об'єкт будівництва спортивно-ігрового комплексу, а також подивилися, як проходить робота в цьому напрямку. Глава адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов розповів присутнім, на якому етапі нині будівництво та для чого необхідно спрямувати бюджетні кошти.

На сьогоднішній день для введення в експлуатацію першої черги містечка спорту "Корабельний" необхідно виділити додаткові фінансові кошти з міського бюджету в розмірі близько 337 тис. грн. По «Лінкору» для завершення будівництва потрібно 200 тис.грн. На наступній сесії будемо переглядати бюджет для реалізації проекту цього дитячого ігрового комплексу, - повідомив він.

Олександр Цуканов додав, що в рамках гранту на будівництво комплексу майже 1 млн. грн. виділив «РУСАЛ». Компанія закупила обладнання в середині грудня минулого року, проте через погані погодні умови роботу по установці "Лінкор" призупинили. Тепер основне завдання міської влади провести капітальні роботи по благоустрою об'єкта та підготувати спортивно-ігровий комплекс до відкриття.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/19042017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: