Мапа порталу

Про оцінку головних бухгалтерів

Управління Державної казначейської служби України у м. Миколаєві Миколаївської області (далі – Управління) повідомляє, що відповідно до Порядку проведення оцінки виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 01.12.2011 № 1537, діяльність головного бухгалтера підлягає щорічній оцінці.

04.05.2020 Комісія з оцінки виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень, створена наказом Управління від 16.01.2019 № 15, узагальнила результати оцінки виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень за 2019 рік по 72  розпорядникам бюджетних коштів.

В цілому результати оцінки по 72 посадовим особам виконання своїх повноважень визнано позитивними, в т.ч. 18 осіб мають окремі недоліки в роботі, що призвело до зменшення балів, які на загальний результат оцінювання не впливають.

Крім того, по 39 розпорядникам бюджетних коштів оцінка виконання головним бухгалтером своїх повноважень за 2019 рік не здійснювалась з таких причин: працює на займаній посаді менше року; працює ліквідаційна комісія; установу ліквідовано або звільнився головний бухгалтер.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: