Мапа порталу

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м.Миколаєва». Проект розроблений управлінням земельних ресурсів Миколаївської міської ради відповідно до ст..18 Закону України «Про оцінку земель».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення Миколаївської міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м.Миколаєва» розміщено на офіційному сайті Миколаївської міської ради https://mkrada.gov.ua/content/proekti-regulyatornih-aktiv.html у розділі «Підприємцям», рубрика «Регуляторна діяльність», підрубрика «Проекти регуляторних актів».

Зауваження і пропозиції до Проекту рішення Миколаївської міської ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня його опублікування на адресу Управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради: 54001, м.Миколаїв, вул.Адміральська, 20, каб. 503;
e-mail: [email protected]


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: