Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв

від 26 січня 2022 р                                                                                № 13р

 

Про внесення змін до розпорядження міського голови

від 18.11.2021 № 379р «Про затвердження Порядку

 розроблення проєктів нормативно-правових актів

 Миколаївської міської ради, виконавчого комітету

Миколаївської міської ради, що підлягають

 громадській антикорупційній експертизі»

 

 З метою забезпечення прозорості діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 1. Внести зміни до Порядку розроблення проєктів нормативно-правових актів Миколаївської міської ради, виконавчого комітету Миколаївської міської ради, що підлягають громадській антикорупційній експертизі, затвердженого розпорядженням міського голови від 18.11.2021 № 379р «Про затвердження Порядку розроблення проєктів нормативно-правових актів Миколаївської міської ради, виконавчого комітету Миколаївської міської ради, що підлягають громадській антикорупційній експертизі».

1.1. Пункт 2.4 «Опрацювання висновків громадської антикорупційної експертизи» викласти в новій редакції:

«2.4. Опрацювання висновків громадської антикорупційної експертизи.

Розробник отримує висновки громадської антикорупційної експертизи та протягом 3-х робочих днів опрацьовує надані рекомендації. За умови згоди з ними доопрацьовує проєкт рішення у відповідності з наданими висновками та складає порівняльну таблицю. У разі незгоди – обґрунтовано відхиляє їх. Про врахування внесених рекомендацій або їх обґрунтоване відхилення розробник проєкту рішення письмово (електронною поштою) повідомляє ГО «ІНСТИТУТ ЗАКОНОДАВЧИХ ІДЕЙ» протягом 30 календарних днів.

Висновки зазначеної громадської організації за результатами проведення громадської антикорупційної експертизи, порівняльна таблиця (за наявності, у разі доопрацювання проєкту рішення згідно з висновками) та проєкт обґрунтованої відповіді громадській організації виконавчого органу міської ради у разі незгоди з висновками в обов’язковому порядку долучаються розробником до проєкту рішення.»

 2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Волкова А.С.

 

 Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 


ОНОВЛЕНО 11.09.2023


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: