Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв 

від 27 квітня 2023 р                                                                             №18/36                               

 

 

Про розробку Стратегії розвитку
Миколаївської міської територіальної
громади на період до 2027 року

 

Відповідно до наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 21.12.2022 № 265 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення, затвердження, реалізації, проведення моніторингу та оцінювання реалізації стратегій розвитку територіальних громад», керуючись пунктом 22 частини першої статті 26, частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Розробити Стратегію розвитку Миколаївської міської територіальної громади на період до 2027 року.
  2. Визначити департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради уповноваженим виконавчим органом з розробки проєкту Стратегії розвитку Миколаївської міської територіальної громади на період до 2027 року.
  3. Міському голові Сєнкевичу О.Ф. утворити робочу групу з розробки проєкту Стратегії розвитку Миколаївської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації (далі - робоча група).
  4. Робочій групі підготувати проєкт Стратегії розвитку Миколаївської міської територіальної громадина період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченка), першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

 

 

Міський голова                                                                                  О. СЄНКЕВИЧ

 


ОНОВЛЕНО 23.06.2023


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: