Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 02 лютого 2023 р                             Миколаїв                                                  №18р

 

Про передачу об'єктів права
комунальної власності
Миколаївської міської
територіальної громади
до державної власності

 

          Розглянувши звернення командування військової частини А7052 від 25.01.2023 № 7/409 та з метою забезпечення обороноздатності військових частин, розташованих на території м. Миколаєва, і виконання ними бойових завдань у найкоротший термін, враховуючи статтю 17 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указ Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), керуючись частинами 3, 4 статті 6 Закону України «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

 

1. Передати безоплатно з комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади до державної власності до сфери управління Міністерства оборони України індивідуально визначене майно, що обліковується на балансі управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради, з подальшим закріпленням за військовою частиною А7052, а саме:

- двигун Suzuki DF 20 AS, кількість - 20 од., балансова вартість — 2025000,00 грн.

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради передачу комунального майна у державну власність оформити актом приймання-передачі.

3. Управлінню комунального майна Миколаївської міської ради сумісно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради підготувати та винести на розгляд найближчого засідання Миколаївської міської ради проєкт рішення щодо затвердження розпорядження Миколаївського міського голови про передачу об'єктів права комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади до державної власності.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д. 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: