Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 07 березня 2023                                                                                                  № 123

 

Про організацію пасажирських перевезень на міському автобусному маршруті загального користування № 79 «вул. Нікольська, буд. 6 ? ВТФ «Велам» в режимі руху маршруту – «звичайний рух»

 

З метою забезпечення безперебійних, якісних пасажирських перевезень до віддаленого від центру міста району в умовах дії правового режиму воєнного стану, введеного згідно із Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), затвердженим Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 № 2102-IX, з огляду на соціальну вагомість термінового вирішення питання пасажирських перевезень, відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (зі змінами), керуючись ст.ст. 7, 29 Закону України «Про автомобільний транспорт», пп. 12 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Призначити з 21.03.2023 тимчасовим перевізником комунальне підприємство Миколаївської міської ради «Миколаївпастранс», код ЄДРПОУ 42631262, на міському автобусному маршруті загального користування № 79 «вул. Нікольська, буд. 6 ? ВТФ «Велам» в режимі руху маршруту – «звичайний рух» до проведення чергового конкурсу на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування терміном до 3 місяців.

2. Комунальному підприємству Миколаївської міської ради «Миколаївпастранс» здійснювати пасажирські перевезення з 06:00 до 22:00 за наступною схемою руху:

 

- міський автобусний маршрут № 79 «вул. Нікольська, буд. 6 ? ВТФ «Велам» (вул. Нікольська, буд. 6, вул. Олега Григор'єва, вул. Галини Петрової, вул. Бузника, просп. Центральний, просп. Богоявленський, просп. Миру, вул. Космонавтів, вул. Троїцька, 67).

Зворотний напрямок руху: вул. Троїцька, 67, вул. Космонавтів, просп. Миру, просп. Богоявленський, просп. Центральний, вул. Шосейна, вул. Нікольська, буд. 6).

3. Управлінню транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради (Попову) підготувати тимчасовий договір на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в м. Миколаєві № 79 «вул. Нікольська, буд. 6 ? ВТФ «Велам».

4. Укласти з комунальним підприємством Миколаївської міської ради «Миколаївпастранс», код ЄДРПОУ 42631262, тимчасовий договір на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в м. Миколаєві № 79 «вул. Нікольська, буд. 6 ? ВТФ «Велам».

5. Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) опублікувати це рішення у ЗМІ.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г. 

Міський голова                                                                                     О.СЄНКЕВИЧ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: