Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ 

Миколаїв 

від 23 лютого 2023 р                                                                           № 18/7

 

Про визначення уповноваженого органу для
прийняття  рішення  про   взяття внутрішньо
переміщених   осіб   на   облік  громадян, що
потребують житла для тимчасового проживання

 

З метою забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб, які фактично проживають/перебувають на території м. Миколаєва, дотримання приписів чинного законодавства стосовно взяття внутрішньо переміщених осіб на облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання у встановлений строк, відповідно до Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, який визначає умови формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 №495 “Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”, керуючись, ст.25, ч.1 ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Уповноважити відділ обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради розглядати заяви та приймати рішення про взяття внутрішньо переміщених осіб на облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання, або про відмову у взятті на такий облік.

2. Уповноважити начальника відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради або особу, яка виконує обов’язки начальника відділу, приймати накази про взяття внутрішньо переміщених осіб на облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання або про відмову у взятті на такий облік та здійснювати реєстрацію заяв внутрішньо переміщених осіб за встановленою чинним законодавством формою.

3.  Начальнику відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради підготувати та внести на розгляд сесії міської ради зміни до положення про відділ обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, дітей, сім'ї, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Кісельову), першого заступника міського голови В.Лукова.

  

 

Міський голова                                                                                О. СЄНКЕВИЧ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: