Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв

від 15 лютого 2023 р                                                                               № 29р

 

 

Про створення комісії з проведення службового розслідування відносно начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Герасімені О.А.

 

За результатами розгляду доповідної записки в.о. директора департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради від 16.02.2023, з метою проведення службового розслідування відносно начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Герасімені Олександра Анатолійовича щодо додержання ним законодавства про службу в органах місцевого самоврядування під час використання бюджетних коштів на закупівлю генераторів на суму 11 739 000,00 грн, керуючись п. 1 Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або органів місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950, п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Створити комісію з проведення службового розслідування відносно начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Герасімені О.А. (далі – комісія) та затвердити її склад (додається).

2. Комісії провести службове розслідування в термін з 16.02.2023 до 06.04.2023.

3. Заступнику начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради – начальнику відділу планування та координації дій у надзвичайних ситуаціях Тунітовському О. В. забезпечити виконання посадовими особами управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради вимог законодавства України у зв’язку із прийняттям пунктів 1, 2 цього розпорядження.

4. Голові комісії за результатами роботи комісії надати міському голові матеріали службового розслідування до 10.04.2023.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                       В. ЛУКОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 15.02.2023

№ 29р

 

СКЛАД
комісії з проведення службового розслідування відносно начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Герасімені О.А. 

Голова комісії

 

Ярошенко

Віталій Володимирович

 

-

в.о. директора департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради 

Заступник голови комісії 

Волков

Андрій Сергійович

-

керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради  

Секретар комісії 

Кузьмичова

Наталія Віталіївна 

-

начальник відділу кадрів Миколаївської міської ради

Члени комісії 

Бондар

Віталій Анатолійович

-

начальник управління юридичної експертизи та правового забезпечення юридичного департаменту Миколаївської міської ради 

Пилипчук

Анна Володимирівна

 

-

головний спеціаліст відділу аналітичної  та  контрольно-ревізійної  роботи департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради 

Сміренський

Іван Валерійович

-

радник Миколаївського міського голови

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: