Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв

від 14 лютого 2023 р                                                                               № 28р

  

Про делегацію міста Миколаєва для участі у перемовинах із делегацією представників волонтерської організації «RASOM» Haarlem (the Netherlands) та отримання безкоштовної гуманітарної допомоги 

 

Розглянувши лист волонтерської організації «RASOM» Haarlem (the Netherlands) від 02.02.2023, з метою врегулювання питання направлення до міста Хелм (Республіка Польща) делегації міста Миколаєва для участі 21.02.2023 у перемовинах із делегацією представників волонтерської організації «RASOM» Haarlem (the Netherlands) та отримання безкоштовної гуманітарної допомоги (спеціалізованого транспортного обладнання) у вигляді 3 автомобілів та іншої гуманітарної допомоги, керуючись пунктами 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

1. Утворити делегацію міста Миколаєва для участі у перемовинах із делегацією представників волонтерської організації «RASOM» Haarlem (the Netherlands) та отримання безкоштовної гуманітарної допомоги (спеціалізованого транспортного обладнання) у такому складі: 

Голова делегації 

Луков

Віталій Дмитрович 

-

перший заступник міського голови

Заступник голови делегації

 

Касьянов

Валерій Вікторович

-

завідувач сектору з питань НС та ЦЗН в Заводському районі 

 

Члени делегації

 

Доргаліс

Максим В’ячеславович

-

начальник дільниці

КП ММР «Миколаївські парки»

 

Єфремов

Леонід Олександрович

-

машиніст автовишки та підйомника

КП ММР ГДМБ

 

Іорга

Сергій Дмитрович

-

заступник директора

КП ММР «ДЄЗ « ПІЛОТ»

 

Коваленко

Сергій Іванович

-

начальник дільниці КП ММР «Миколаївські парки»

 

Откідич

Костянтин Костянтинович

-

водій КП ММР «Миколаївські парки»

 

2. Голова делегації діє в межах повноважень, визначених розпорядженням Миколаївського міського голови від 04.01.2021 № 1р «Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником  міського голови, заступниками  міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської  ради» (зі  змінами  та  доповненнями). 

3. КП «Миколаївпастранс» надати на час відрядження у користування делегації службовий автомобіль Renault Trafic BE0796EР для виконання завдань, зазначених у даному розпорядженні. 

4. Керівникам підприємств, установ та організацій, працівники яких є членами делегації, передбаченої пунктом 1 цього розпорядження, вжити заходів щодо документального оформлення відряджень відповідних працівників. 

5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою. 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                             В. ЛУКОВ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: