Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв     

від 09 січня 2023 р                                                                                           № 8р

 

 

Про направлення допомоги від міста Миколаєва для ліквідації наслідків руйнувань у місті Очакові

 

З метою надання допомоги мешканцям та керівництву міста Очакова для ліквідації наслідків руйнувань, що стались внаслідок ракетного обстрілу на території міста Очакова у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України 09.01.2023, керуючись пунктами 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Направити 10.01.2023 до міста Очакова працівників КП «ДЄЗ Пілот», КП «ГДМБ» для оцінки масштабів наслідків епізоду надзвичайної ситуації.
  2. Після оцінки масштабів наслідків епізоду надзвичайної ситуації керівникам підприємств, визначених у пункті 1 цього розпорядження, направити необхідну кількість техніки та людських ресурсів для здійснення допомоги під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації із залученням необхідних матеріалів.
  3. Керівникам КП «ДЄЗ Пілот», КП «ГДМБ» підготувати всі необхідні документи відповідно до вимог діючого законодавства.
  4. Забезпечити виїзд бригад підприємств, визначених у пункті 1 цього розпорядження, у випадку неможливості ліквідації наслідків епізоду надзвичайної ситуації протягом одного дня, у наступні дні (за домовленістю із керівництвом міста Очакова).
  5. За результатами ліквідації наслідків епізоду надзвичайної ситуації підготувати звіт про використання матеріалів, необхідних для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, а також загальний звіт про відрядження.
  6. Під час виконання робіт з ліквідації наслідків епізоду надзвичайної ситуації вживати заходів щодо дотримання безпеки задіяними працівниками, враховуючи вимоги законодавства у сфері цивільного захисту населення.
  7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г. 

 

Міський голова                                                                                      О. СЄНКЕВИЧ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: