Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 08 лютого 2023                                                                                                  № 50 

Про внесення зміни до рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 29.12.2022 №761 «Про визначення набувачів благодійної допомоги між виконавчими органами та комунальними підприємствами Миколаївської міської ради від адміністрації м. Дортмунда» 

З метою забезпечення ефективного використання отриманої благодійної допомоги для Миколаївської міської територіальної громади та органів місцевого самоврядування, уточнення інформації щодо набувача благодійної допомоги, розглянувши лист адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради від 27.12.2022 №20262/05.01.02-01/22-2, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 05.03.2022 №202 «Деякі питання отримання, використання, обліку та звітності благодійної допомоги», відповідно до рішення Миколаївської міської ради від 08.09.2022 №14/59 «Про надання згоди на отримання та прийняття до комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади гуманітарної та/або благодійної допомоги», керуючись Законом України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», ст.ст.52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміну до Переліку благодійної допомоги від адміністрації м. Дортмунда для потреб Миколаївської міської територіальної громади (далі – Перелік), затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 29.12.2022 №761 «Про визначення набувачів благодійної допомоги між виконавчими органами та комунальними підприємствами Миколаївської міської ради від адміністрації м. Дортмунда»: 

- визначити набувачем благодійної допомоги, зазначеної в п. 7 Переліку, адміністрацію Корабельного району Миколаївської міської ради. 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови  Лукова В.Д. 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: