Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ 

Миколаїв

від 28 листопада 2022                                                                                    № 674 

Про   затвердження   Порядку  доставки  та
безоплатного розподілу деревини паливної
для  безоплатної   видачі   населенню  міста
Миколаєва   у  період  дії  воєнного  стану 

З метою забезпечення деревиною паливною домогосподарств мешканців міста Миколаєва в умовах воєнного стану, відповідно до Закону України «Про правовий  режим  воєнного стану», Указу Президента України від 07.11.2022  № 757/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку воєнного стану в Україні» від 16.11.2022  № 2738-IX, постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України» (зі змінами), розпорядження начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 03.10.2022 № 340-р «Про забезпечення домогосподарств територій, прилеглих до зони проведення воєнних (бойових) дій в Миколаївській області у період дії воєнного стану деревиною паливною», розпорядження начальника  Миколаївської районної військової адміністрації від 17.11.2022 №118-р «Про здійснення окремих заходів щодо організації прийняття, передачі деревини паливної територіальним громадам, прилеглим до зони проведення воєнних (бойових) дій в Миколаївському районі Миколаївської області», керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради  

ВИРІШИВ:

1. Затвердити  Порядок доставки та безоплатного розподілу деревини паливної для безоплатної видачі населенню міста Миколаєва у період дії воєнного стану (додається).

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д. 

Перший заступник
міського голови                                                                                           В. ЛУКОВ 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради                                             

від 28.11.2022

№ 674

 

ПОРЯДОК
доставки та безоплатного розподілу деревини паливної
для безоплатної видачі населенню міста Миколаєва
у період дії воєнного стану 

1. Цей Порядок розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України» (зі змінами) в частині забезпечення у період дії воєнного стану, деревиною паливною для безоплатної видачі населенню міста Миколаєва.

2. Головними виконавцями заходів із забезпечення деревиною паливною є адміністрації районів Миколаївської міської ради. 

3. Адміністрації районів Миколаївської міської ради (Цуканов, Береза, Дмитрук, Ременнікова):

3.1. Приймають  деревину паливну від Миколаївської районної військової  адміністрації відповідно до визначених об’ємів у рівних частинах та актів прийому-передачі.

3.2. Забезпечують домогосподарства в межах території району деревиною паливною та обсягах для їх потреб в порядку черговості подання заяв з урахуванням їх вразливості: багатодітних сімей, людей похилого віку, родин з особами з інвалідністю, помешкання яких постраждало внаслідок агресії Російської Федерації (бойових дій).

3.3. Розподіл          деревини      паливної        здійснюють         пропорційно   визначених   потреб,  але  у  розрахунку 2 кубічних метра на домогосподарство.

3.4. Визначають місця доставки та зберігання деревини паливної на території району.

3.5.  Забезпечують безоплатний розподіл деревини серед домогосподарств, які потребують забезпечення деревиною, доставку та роздачу деревини паливної домогосподарствам.

3.6. Доставку деревини паливної здійснюють за умови забезпечення безпеки життя та здоров'я працівників і населення.

3.7. Укладають  договори з перевізниками (транспортними підприємствами) на перевезення та доставку мешканцям міста деревини паливної відповідно до потреб (розрахунків, заявок).

3.8. Організовують та забезпечують видачу паливної деревини мешканцям міста відповідно до критеріїв, визначених у пп.3.2 п.3, згідно з розрахунками (потребами) та наданими заявами у порядку черговості.

3.9. Надають  до  Миколаївської  районної  військової адміністрації інформацію  щодо  розподілу  деревини  паливної  серед  домогосподарств       (з наданням копій відомостей) до 01, 10 та 20 числа кожного місяця.

4. Компенсація витрат, повязаних з доставкою деревини паливної мешканцям міста здійснюється за рахунок коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: