Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ 

від 28 липня 2022 р                               Миколаїв                                                               №  13/8 

Про затвердження розпоряджень
міського голови 

З метою  виконання норм чинного законодавства в частині необхідності затвердження раніше прийнятих розпоряджень міського голови щодо  передачі об’єктів права комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади до державної власності, в умовах дії правового режиму воєнного стану, введеного згідно з Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), затвердженим Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», відповідно до  Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ч. 3 ст. 6 Закону України «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», керуючись  ст.ст. 25, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити:

1.1.Розпорядження міського голови від 11.03.2022 № 29р «Про вилучення комунального майна у управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради та передачу його до військової частини А2062 Міністерства оборони України».

1.2.Розпорядження міського голови від 12.04.2022 № 31р «Про передачу об'єктів права комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади до державної власності».

1.3.Розпорядження міського голови від 16.04.2022 № 40р «Про передачу об'єктів права комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади до державної власності».

1.4.Розпорядження міського голови від 06.06.2022 № 46р «Про передачу об'єктів права комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади до державної власності».

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, інформаційних технологій та діджиталізації (Іванова), першого заступника міського голови Лукова В.Д.

Міський голова                                                                               О.Сєнкевич

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Ukrainian → Russian...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: