Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  14 липня 2022 р                             Миколаїв                                                       № 424 

Про ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності закладів освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності, Централізованою бухгалтерією при управлінні освіти Миколаївської міської ради 

З метою раціонального та ефективного використання бюджетних коштів, здійснення контролю за правильним і економічним використанням коштів відповідно до їх цільового призначення, відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність», ч. 6 ст. 37 Закону України «Про дошкільну освіту», абз. 3 ч. 1 ст. 31, абз. 25 ст. 38 Закону України       «Про повну загальну середню освіту», ст. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2011 №59 «Про затвердження Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи», п. 4.9 рішення Миколаївської міської ради від 24.12.2020 №2/26 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 23.02.2017 №16/32 «Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради», керуючись пп. 1 п. «а» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

ВИРІШИВ: 

1. З 01.11.2022  забезпечити ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності Централізованою бухгалтерією при управлінні освіти Миколаївської міської ради в наступних закладах дошкільної освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності:

- Дошкільному навчальному закладі №5 м. Миколаєва;

- Дошкільному навчальному закладі №77 санаторного типу м. Миколаєва;

- Дошкільному навчальному закладі №83 м. Миколаєва;

- Закладі дошкільної освіти № 87 м. Миколаєва;

- Закладі дошкільної освіти № 101 м. Миколаєва;

- Закладі дошкільної освіти №117 м. Миколаєва;

- Дошкільному навчальному закладі №132 м. Миколаєва;

- Дошкільному навчальному закладі №140 м. Миколаєва;

- Дошкільному навчальному закладі №142 м. Миколаєва;

- Дошкільному навчальному закладі № 143 «Чайка» м. Миколаєва;

 -Дошкільному навчальному закладі №148 комбінованого типу м. Миколаєва. 

2. З 01.11.2022 забезпечити ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності Централізованою бухгалтерією при управлінні освіти Миколаївської міської ради в наступних закладах загальної середньої освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності:

- Миколаївському ліцеї імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради Миколаївської області;

- Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 Миколаївської міської ради Миколаївської області;

- Миколаївському ліцеї №19 Миколаївської міської ради Миколаївської області;

- Миколаївському ліцеї №2 Миколаївської міської ради Миколаївської області;

- Миколаївській спеціалізованій школі І - ІІІ ступенів мистецтв і прикладних ремесел експериментальному навчальному закладі всеукраїнського рівня «Академія дитячої творчості» Миколаївської міської ради Миколаївської області;

- Миколаївському морському ліцеї імені професора М. Александрова Миколаївської міської ради Миколаївської області;

- Миколаївському економічному ліцеї №2 Миколаївської міської ради Миколаївської області. 

3. Керівникам закладів освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності, вжити заходів щодо скорочення працівників бухгалтерської служби закладів освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності, визначених у п. 1, п. 2 цього рішення, відповідно до вимог чинного законодавства України. 

4. Начальнику управління освіти Миколаївської міської ради Личко Г.В.:

- привести штатний розпис закладів освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності, визначених у п. 1, п. 2 цього рішення, у відповідність до вимог чинного законодавства України;

-вжити всіх необхідних організаційно-правових заходів, пов’язаних з внесенням змін до установчих документів закладів освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності, визначених у п. 1, п. 2 цього рішення.

5.Управлінню комунального майна Миколаївської міської ради (Мкртчяну) вжити заходів щодо приймання-передачі майна та матеріальних цінностей закладів освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності , визначених  у п.1, п. 2  цього рішення, до 10.10.2022. 

6.Головному бухгалтеру Централізованої бухгалтерії при управлінні освіти Миколаївської міської ради Ігнатченко А.П. вжити заходів щодо прийняття на баланс майна,  основних засобів та інших матеріальних цінностей, обліково-бухгалтерської документації, необхідної для ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності закладів освіти м. Миколаєва, що належать до комунальної форми власності, визначених у п. 1, п. 2  цього рішення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петрова А.Л. 

Міськийголова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ                                             

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: