Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 14 червня 2022 р                           Миколаїв                                   № 354

 

Про вилучення комунального майна у
обласного комунального підприємства
«Миколаївоблтеплоенерго»  та передачу
його управлінню з питань надзвичайних
ситуацій та цивільного захисту населення
Миколаївської міської ради

    З метою забезпечення виконання заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного характеру на території міста в умовах  дії правового режиму воєнного стану в Україні, враховуючи Указ Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), керуючись рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 26.02.2016 № 173 «Про Порядок створення та використання матеріального резерву м. Миколаєва для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» (зі змінами), ст.ст. 52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1.Вилучити у обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго»  індивідуально визначене комунальне майно, а саме:

- труба сталева, електрозварювальна, д. 159 мм, кількість — 521,84 м.п., балансовою вартістю — 546733,91 грн.

2. Передати управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради на поповнення матеріального резерву м. Миколаєва для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і закріпити на праві управління та користування індивідуально визначене комунальне майно, а саме:

- труба сталева, електрозварювальна, д. 159 мм, кількість — 521,84 м.п., балансовою вартістю — 546733,91 грн.

3. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради (Герасімені) спільно з обласним комунальним підприємством «Миколаївоблтеплоенерго» (Логвіновим) передачу комунального майна оформити актом приймання-передачі.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

Міський голова                                                                              О. СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: