Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від 27 травня 2022                             Миколаїв                                                                № 344

 

Про  призначення керівника робіт
з ліквідації наслідків надзвичайної
ситуації 

   З метою оперативного реагування на наслідки надзвичайної ситуації воєнного характеру, а також ліквідації наслідків такої надзвичайної ситуації,  пов’язаної з військовою агресією Російської Федерації проти України, беручи до уваги Указ Президента України від 24.02.2022 №64/2022 "Про введення воєнного стану в Україні", протокол засідання експертної комісії з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 24.02.2022 № 3-22, відповідно до пункту 8 частини другої статті 19, пункту 4 частини другої статті 75 Кодексу цивільного захисту України, керуючись підпунктом 6 пункту «б» частини першої статті 33, пунктом 3 частини першої статті 36, підпунктом 2 пункту “б” частини першої статті 38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Призначити керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру у м. Миколаєві, пов’язаної з військовою агресією Російської Федерації проти України, першого заступника міського голови          Лукова В.Д. 

2. Надати керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру у м. Миколаєві право на утворення штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затвердження його персонального складу, а також забезпечення виконання інших повноважень керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації, передбачених діючим законодавством України.

3. Ввести в дію План реагування на надзвичайні ситуації у м. Миколаєві. 

4. Керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, а також створеному ним штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації при виконанні своїх повноважень взяти до уваги вимоги пункту 5 Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд». 

5. У випадку отримання інформації про утворення штабів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру вищих рівнів (регіонального, державного) керівнику робіт, призначеному відповідно до пункту 1 цього рішення, забезпечити взаємодію зі штабами з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру вищих рівнів.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д. 

Міський голова                                                                                О.СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: