Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 РІШЕННЯ

від 03 травня 2022 р.                             Миколаїв                                           № 319

Про вибуття з дитячого будинку
сімейного типу ПІП, дата народження,
ПІП, дата народження

Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради від дата № номер «Про влаштування до прийомної сім’ї на спільне проживання та виховання ПІП, дата народження та ПІП, дата народження» ПІП, дата народження та ПІП, дата народження, вважалися вихованцями прийомної сім’ї ПІП та ПІП.

На підставі рішення виконкому Миколаївської міської ради від дата   № номер «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї та влаштування на виховання та спільне проживання ПІП, дата народження» на базі прийомної сім’ї ПІП та ПІП було створено дитячий будинок сімейного типу.

Батьки-вихователі, ПІП та ПІП, звернулись із заявою про вибуття з дитячого будинку сімейного типу дітей-вихованців,  ПІП, дата народження та ПІП, дата народження, у зв’язку з постійними конфліктами  між дітьми у родині, через що виникли несприятливі умови для виховання дітей. Діти влаштовані до КЗ «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської обласної ради 07.02.2022 та 15.02.2022 відповідно.

Розглянувши заяву батьків-вихователів, ПІП та ПІП, про вибуття дітей з дитячого будинку сімейного типу, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», керуючись п.п.2,4 п. «б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

ВИРІШИВ:    

1. З 04.05.2022 вважати такими, що вибули з дитячого будинку сімейного типу ПІП та ПІП, ПІП, дата народження та ПІП, дата народження.

2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаткову угоду до договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу від дата № номер.

3. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради припинити виплату державної соціальної допомоги на ПІП, дата народження та ПІП,дата народження.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петрова А.Л.

Міський голова                                                                                  О. СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: