Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2021                                                                                         № 12/88

Про надання дозволу для виготовлення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ

«ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ

СИСТЕМИ            «МИКОЛАЇВГАЗ»     по  

вул. Короткій, 14 в Корабельному районі

м. Миколаєва

 

Розглянувши заяву АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «МИКОЛАЇВГАЗ», дозвільну справу №000292 від 02.05.2019, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «МИКОЛАЇВГАЗ» надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки  в  натурі  (на місцевості)  площею 50 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої в постійне користування згідно з Державним актом на право постійного користування землею, зареєстрованим в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 492 від 01.06.1995, для обслуговування газорегуляторного пункту № 58 по вул. Короткій, 14 (забудована земельна ділянка), відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради  від  14.06.2021 №22983/12.01-47/21-2.

2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради технічну документацію із землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови                 Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                              О.СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 10 cічня 2022р 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: