Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2021                                                                                         № 12/78

Про надання дозволу УПРАВЛІННЮ

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ

УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ

ЦЕРКВИ на виготовлення проєкту

землеустрою щодо відведення  в постійне

користування земельної ділянки за

адресою: вул. Втората (Тернівка), 7 у

Центральному районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення УПРАВЛІННЯ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ, дозвільну справу від 17.11.2021 №23001-000540825-007-10, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. УПРАВЛІННЮ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ надати дозвіл для виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 500 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її в постійне користування, відповідно до КВЦПЗ: В.03.03.04 –для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Втората (Тернівка), 7 (забудована земельна ділянка),  відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 24.11.2021 №50626/12.01-47/21-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради розроблену документацію із землеустрою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 

Міський голова                                                                                      О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 10 cічня 2022р 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: