Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

01 жовтня 2021                                                                                № 10/99

Про надання ОСББ «НОВИЙ

ПІВНІЧНИЙ» дозволу на

виготовлення проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки в

постійне користування по

вул.Архітектора        Старова, 4-к у

Центральному  районі м.Миколаєва

 

Розглянувши заяву ОСББ «НОВИЙ ПІВНІЧНИЙ», дозвільну справу №23038-000435586-007-11 від 10.02.2021, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати ОСББ «НОВИЙ ПІВНІЧНИЙ» дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 7760 кв.м, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ В.02.03 – для  будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Архітектора Старова, 4-к, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 17.02.2021 № 5346/12.01-47/21-2.

.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проєкт землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ                   

 

 

 

  Опубліковано: 26 жовтня 2021р

 

 

 

                            


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: