Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

01 жовтня 2021                                                                                № 10/66

Про надання дозволу громадянину 

Романчуку Миколі Павловичу   на

виготовлення проєкту землеустрою щодо   

відведення  у  власність   земельної  

ділянки № 104  в  СВТ «Бугское»  у

Заводському      районі       м.  Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадянина, дозвільну справу номер                       493802 від 14.07.2021, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України  "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянину Романчуку Миколі Павловичу  надати дозвіл  для виготовлення  проєкту  землеустрою  щодо   відведення   земельної ділянки № 104 орієнтовною площею 1158 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою  передачі  її  у  власність  для   ведення  садівництва в  СВТ «Бугское» (забудована земельна ділянка), з віднесенням її до земель сільськогосподарського призначення, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: А.01.01.05 - для індивідуального садівництва, відповідно до висновку департаменту архітектури  та  містобудування  Миколаївської міської ради від 27.07.2021 № 29987/12.01-47/21-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

2. Замовнику  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради розроблений проєкт землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко),   заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

 

 

Міський  голова                                                                                     О. СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 23 жовтня 2021р

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: