Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22 вересня 2021                                                                                        № 963

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору купівлі-

продажу нерухомого майна, яке

належить їм на праві приватної

власності

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст. ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл (ПІБ) продати   квартиру  (адреса) у м. Миколаєві, право користування якою має дитина-сирота, (ПІБ), (дата) р.н.,  та придбати  квартиру (адреса) у м. Миколаєві,  забезпечивши   право дитини, (ПІБ), (дата) р.н., на  користування у новопридбаному житлі.

2. Попередити законного представника  дитини  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

3. Зобов’язати законного  представника дитини протягом трьох місяців   надати до служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради копію документа, що підтверджує право користування дитини житлом.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                       В.ЛУКОВ

 

 

   Опубліковано: 28 вересня 2021р

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: