Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

22 вересня 2021                                                                                        № 916

Про внесення редакційних уточнень назв

об’єктів (заходів), фінансування яких

здійснюється за рахунок субвенції з

державного бюджету місцевим бюджетам

на здійснення заходів щодо соціально-

економічного розвитку окремих територій  

 

 

У зв’язку з необхідністю редакційних уточнень назв об’єктів (заходів), фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, відповідно до п. 61 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2012 № 106, розпорядження Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 № 822-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Здійснити редакційні уточнення найменування об’єктів (заходів) та їх місцезнаходження з урахуванням їх цільового призначення, передбачених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21.07.2021 № 822-р «Розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами за об’єктами (заходами)», а саме:

1.1. Змінити найменування призначення із «Закупівля інтерактивного обладнання, а саме: ноутбук, інтерактивна дошка «Смарт», проектор з комплектом кріплень, акустична система, багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, копір), документ-камера для Миколаївської гімназії № 2 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця  Адміральська, 24 м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн на «Закупівля комплекту інтерактивного обладнання для Миколаївської гімназії № 2 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Адміральська, 24, м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн.

1.2. Змінити найменування призначення із «Закупівля інтерактивного обладнання, а саме: ноутбук, інтерактивна дошка «Смарт», проєктор з комплектом кріплень, акустична система, багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, копір), документ-камера для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: проспект Центральний, 84 м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн на «Закупівля комплекту інтерактивного обладнання для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: проспект Центральний, 84, м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн.

1.3. Змінити найменування призначення із «Закупівля інтерактивного обладнання, а саме: ноутбук, інтерактивна дошка «Смарт», проєктор з комплектом кріплень, акустична система, багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, копір), документ-камера для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Потьомкінська, 22-А м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн на «Закупівля комплекту інтерактивного обладнання для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Потьомкінська, 22-А, м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн.

1.4. Змінити найменування призначення із «Закупівля інтерактивного обладнання, а саме: ноутбук, інтерактивна дошка «Смарт», проектор з комплектом кріплень, акустична система, багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, копір), документ-камера для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 51 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: провулок Парусний, 3-А м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн на «Закупівля комплекту інтерактивного обладнання для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 51 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: провулок Парусний, 3-А, м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн.

1.5. Змінити найменування призначення із «Закупівля інтерактивного обладнання, а саме: ноутбук, інтерактивна дошка «Смарт», проектор з комплектом кріплень, акустична система, багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, копір), документ-камера для Миколаївської спеціалізованої школи І ступеня № 59 з поглибленим вивченням іноземної мови з 1 класу Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Адміральська, 24 м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн на «Закупівля комплекту інтерактивного обладнання для Миколаївської спеціалізованої школи І ступеня № 59 з поглибленим вивченням іноземної мови з 1 класу Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Адміральська, 24, м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн.

1.6. Змінити найменування призначення із «Закупівля комплекту інтерактивного обладнання, а саме: ноутбук, інтерактивна дошка «Смарт», проєктор з комплектом кріплень, акустична система, багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, копір), документ-камера для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Архітектора Старова, буд. 6-Г м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн на «Закупівля комплекту інтерактивного обладнання для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Архітектора Старова, буд. 6-Г, м. Миколаїв» в сумі 110,0 тис. грн.

1.7. Змінити найменування призначення із «Закупівля комплектів оргтехніки, меблів та програмного забезпечення для кабінетів, а саме: персональний комп’ютер – 5 шт.; монітор – 5 шт.; комплект бездротовий – 5 шт.; навушники – 5 шт.; веб-камера з вбудованим мікрофоном – 5 шт.; БФП – 1 шт.; мережевий комутатор гігабітний – 1 шт.; операційна система Windows 10 – 5 шт.; програмне забезпечення – 5 шт.; антивірус – 5 шт.; стіл учнівський комп’ютерний – 5 шт. для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Архітектора Старова, буд. 6-Г м. Миколаїв» в сумі 250,0 тис. грн на «Закупівля комплектів обладнання для навчальних кабінетів для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 64 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: вулиця Архітектора Старова, буд. 6-Г, м. Миколаїв» в сумі 250,0 тис. грн.

1.8. Змінити найменування призначення із «Закупівля комплектів оргтехніки, меблів та програмного забезпечення для кабінету інформатики, а саме: персональний комп’ютер – 16 шт.; монітор – 16 шт.; комплект бездротовий – 16 шт.; навушники – 16 шт.;  веб-камера з вбудованим мікрофоном – 28 шт.; БФП – 1 шт.; телевізор діагональ 55 – 1 шт.; кондиціонер  – 1 шт.; 3Д принтер – 1 шт.; блоковий конструктор для робототехніки – 16 шт.; мережевий комутатор гігабітний – 1 шт.; стіл учнівський комп’ютерний – 16 шт.; операційна система Windows 10 – 16 шт.; програмне забезпечення – 16 шт.; антивірус – 16 шт. для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 51 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: провулок Парусний, 3-А м. Миколаїв» в сумі 812,0 тис. грн на «Закупівля комплекту обладнання для кабінету інформатики для Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 51 Миколаївської міської ради Миколаївської області за адресою: провулок Парусний, 3-А, м. Миколаїв» в сумі 812,0 тис. грн.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петрова А. Л.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                       В.ЛУКОВ

 

 

 Опубліковано: 27 вересня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: