Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 651

Про перерозподіл видатків бюджету

на   2021 рік департаменту житлово-

комунального господарства Миколаївської

міської ради у межах загального обсягу

бюджетних призначень

 

З метою залучення територіальної громади міста Миколаєва до виконання підпункту 6.13 заходів Програми економічного і соціального розвитку Миколаївської області на 2021 рік, що передбачає  реалізацію об’єкта «Реконструкція частини благоустрою майданчику з улаштуванням об’єкта монументального мистецтва (стели з державною символікою) в парку «Юних героїв», обмеженого вул. Адмірала Макарова, вул. Обсерваторною та вул. Нікольською в Заводському районі міста Миколаєва», відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 № 18 «Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету», на підставі пункту 17 рішення Миколаївської міської ради від 24.12.2020 № 2/32 «Про бюджет Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік», керуючись частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Перерозподілити видатки спеціального фонду бюджету (бюджету розвитку) на 2021 рік у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головному розпоряднику бюджетних коштів – департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради на виконання заходів Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Миколаєва на 2020-2024 роки (зі змінами та доповненнями).

1.1. Зменшити видатки розвитку за КПКВКМБ 1216011 «Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду» на загальну суму 1 600 000,00 грн по об’єкту «Капітальний ремонт дитячого майданчику по вул. Крилова, 8/1, 12/1, 12/2, 12/4 в м. Миколаєві».

1.2. Зменшити видатки розвитку за КПКВКМБ 1216030 «Організація благоустрою населених пунктів» на загальну суму 3 400 000,00 грн, із яких 1 400 000,00 грн – по об’єкту «Капітальний ремонт тротуару по вул. Космонавтів від вул. Електронної до вул. Вінграновського в м. Миколаєві» та 2 000 000,00 грн – по об’єкту «Капітальний ремонт скверу «Дикий сад» в м. Миколаєві».

 

2. Збільшити видатки розвитку спеціального фонду бюджету  на 2021 рік у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головному розпоряднику бюджетних коштів – департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради на виконання заходів Програми економічного та соціального розвитку м. Миколаєва на 2021 рік (зі змінами та доповненнями), за КПКВКМБ 1219770 «Інші субвенції з місцевого бюджету» на загальну суму 5 000 000,00 грн – по об’єкту «Реконструкція частини благоустрою майданчику з улаштуванням об’єкта монументального мистецтва (стели з державною символікою) в парку «Юних героїв», обмеженого вул. Адмірала Макарова, вул. Обсерваторною та вул. Нікольською в Заводському районі міста Миколаєва».

 

3. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Коренєву) звернутись до постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченка) щодо погодження даного рішення.

 

4. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Святелик) після погодження цього рішення постійною комісією міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченком) внести відповідні зміни до розпису бюджету Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 15 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: