Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 649

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

міської ради від 12.05.2021 № 358 «Про

затвердження Порядку надання компенсаційних

виплат за пільговий проїзд окремих категорій

громадян на водному транспорті»

 

 

З метою забезпечення перевезення пільгових категорій населення м. Миколаєва на водному транспорті, керуючись пп. «ґ» п. 3 ч. 1 ст. 91 Бюджетного кодексу України, пп. 1 п. «а» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до Порядку надання компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на водному транспорті, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.05.2021 № 358 (далі - Порядок):

1.1. Пункт 3.2 Порядку викласти в новій редакції:

«3.2. Пільгове перевезення громадян, які мають на це право, здійснюється Перевізником при пред’явленні пільговиком відповідного пільгового посвідчення».

1.2. Пункти 3.3-3.7  Порядку виключити.

1.3. Пункти 4.1-4.3 Порядку викласти в новій редакції:

«4.1. Для отримання компенсації Перевізник щомісячно до 5 числа місяця, наступного за звітним місяцем, готує розрахунки за встановленою формою згідно з додатком 3 та надає до департаменту звіт про фактично надані послуги в попередньому місяці в паперовому та електронному вигляді, для відшкодування суми збитків за пільговий проїзд відповідно до вартості місячного проїзного квитка, затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

4.2. Надання розрахунків для отримання компенсаційних виплат за надані послуги пільгового перевезення здійснюється безпосередньо Перевізником за його особистим підписом та печаткою (за наявності). Перевізник несе персональну відповідальність за достовірність наданих розрахунків та інших документів щодо пільгового проїзду окремих категорій громадян.

4.3. Департамент щомісячно після перевірки звітів районними управліннями соціальних виплат і компенсацій згідно з даними Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, здійснює відшкодування суми збитків за надані послуги перевезення пільгових категорій громадян  на підставі актів звірок.

В акті звірки розрахунків за надані послуги зазначається сума нарахованих компенсаційних виплат, фінансування та заборгованість за  перевезення, який підписується та скріплюється печаткою департаменту та перевізника (за наявності)».

1.4. Пункт 4.6 Порядку виключити.

1.5. Виключити додатки 1 та 2 до Порядку.

1.6. Додаток 3 до Порядку вважати додатком 1 до Порядку.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г., заступника міського голови Петрова А.Л.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 15 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: