Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 650

Про затвердження протоколу засідання місцевої комісії

з питань формування пропозицій стосовно потреби

щодо спрямування субвенції з державного бюджету

місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні

роботи, придбання житла та приміщень для розвитку

сімейних та інших форм виховання, наближених до

сімейних, підтримку малих групових будинків та

забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених

батьківського піклування, осіб з їх числа від 12.07.2021

№ 1

 

 

З метою забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків», Положення про місцеву комісію з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердженого розпорядженням міського голови від 09.07.2021 № 194р, керуючись пп. 2 п. «б» ч. 1 ст. 34, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити протокол засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 12.07.2021 № 1.

2. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради надати копію цього рішення в установленому порядку Миколаївській обласній державній адміністрації.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петрова А.Л.

 

 

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 15 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: