Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 608

Про перерозподіл видатків спеціального фонду бюджету

(бюджету розвитку) на 2021 рік у межах загального

обсягу бюджетних призначень та внесення змін по

об’єктах, головним розпорядником яких є управління

капітального будівництва Миколаївської міської ради

 

 

Відповідно до ч. 8 ст. 23 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011 № 18 «Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету», п. 17 рішення Миколаївської міської ради від 24.12.2020 № 2/32 «Про бюджет Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік», керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Перерозподілити видатки спеціального фонду бюджету (бюджету розвитку) на 2021 рік у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головному розпоряднику бюджетних коштів – управлінню капітального будівництва Миколаївської міської ради на виконання заходів Програми економічного та соціального розвитку м. Миколаєва на 2021 рік.

 

1.1. Зменшити видатки розвитку за КПКВКМБ 1517325 «Будівництво споруд, установ та закладів фізичної культури і спорту» по об’єкту «Капітальний ремонт системи опалення та покрівлі з утепленням фасаду будівлі СК «Надія» (СДЮСШОР № 4) по вул. Генерала Карпенка, 40А у м. Миколаєві. Коригування, в т. ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза» на суму 276,00 тис. грн.

1.2. Збільшити видатки розвитку за КПКВКМБ 1517325 «Будівництво споруд, установ та закладів фізичної культури і спорту» по об’єкту «Реконструкція адміністративно-побутових будівель та спортивного майданчику стадіону «Юність» за адресою: вул. Погранична, 15 у м. Миколаєві, в т.ч. проектно-вишукувальні роботи та експертиза» на суму 276,00 тис. грн. Кошторисна вартість об’єкта складає 85 000,000 тис. грн, термін реалізації -2020-2023 роки.

 

2. Управлінню капітального будівництва Миколаївської міської ради (Позднякову) звернутись до постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченка) щодо погодження даного рішення.

 

3. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Святелик) після погодження цього рішення постійною комісією міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченком) внести зміни до розпису бюджету Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Коренєва С.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 14 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: