Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 633

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору про припинення

права на аліменти для  дитини у

зв’язку з передачею права власності

на нерухоме майно

 

 

Розглянувши  документи  надання дозволу громадянам на укладання договору про припинення права на аліменти для  дитини у зв’язку з передачею права власності на нерухоме майно, виходячи з інтересів дітей,  відповідно до ст. 190 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31,  42 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України  “Про  місцеве самоврядування в Україні”, виконком  міської  ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл законному представнику (матері), (ПІБ), підписати  договір про припинення права на аліменти на дитину у зв’язку з набуттям права власності на нерухоме майно від імені малолітньої дитини, (ПІБ), (дата) р.н., ½ частки  квартири (№) по вул. (адреса) у м. Миколаєві, від батька, (ПІБ), та підписати відповідні документи.

 

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

 

3 Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                   О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 15 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: