Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 634

Про надання дозволу неповнолітній на

підписання нотаріальної згоди на

отримання компенсації за належне

неповнолітньому для отримання жиле

приміщення

 

Розглянувши документи про надання дозволу неповнолітній на підписання нотаріальної згоди на отримання компенсації за належне неповнолітньому для отримання жиле приміщення, встановлено:

- дитина, (ПІБ), (дата) р.н., є членом родини військовослужбовця, (ПІБ), який перебуває на обліку осіб, що потребують поліпшення житлових умов, при Миколаївському гарнізоні, має право на отримання грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення.

Виходячи з інтересів дитини,  відповідно до ст. ст. 32, 242 Цивільного  кодексу України, ст. 177 Сімейного кодексу України, п.11 Порядку визначення розміру і надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 № 728, керуючись пп.4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітній,  (ПІБ), (дата) р.н., підписати нотаріальну згоду на отримання грошової компенсації батьком, (ПІБ),  за належне дитині для отримання жиле приміщення.  Дозволити законному представнику (матері), (ПІБ), надати згоду неповнолітній (ПІБ), (дата) р.н., підписати нотаріальну згоду на отримання грошової компенсації батьком  (ПІБ), за належне дитині для отримання жиле приміщення.

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський  голова                                                                                   О.Сєнкевич 

 

Опубліковано: 15 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: