Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 червня 2021                                                                                        № 536

Про внесення змін до рішення виконкому

Миколаївської міської   ради від (дата) №

(№) «Про надання дозволу громадянам на

укладання договору купівлі-продажу

(дарування) нерухомого майна, яке

належить їм на праві приватної власності»

 

Розглянувши документи про внесення змін до рішення виконкому Миколаївської міської   ради від (дата) № (№)  «Про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу (дарування) нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності», керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до рішення виконкому Миколаївської міської  ради від (дата) № (№)  «Про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу (дарування) нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності»

                    2. Викласти пункти 1, 2, 3, 4  рішення виконкому Миколаївської міської ради від  (дата) № (№)  «Про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу (дарування) нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності»» у такій редакції: 

«1. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/3 частки квартири (№) по  вул. (адреса) у м. Миколаєві за умови прийняття в дар 1/3 частки житлового будинку разом з 1/3 частки  земельної ділянки  по  вул. (адреса) у м. Миколаєві  та підписати відповідні документи.

2. Надати дозвіл законним представникам (батькам), (ПІБ), (ПІБ), надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/3 частки квартири (№) по вул. (адреса) у м. Миколаєві за умови прийняття в дар 1/3 частки житлового будинку разом з 1/3 частки  земельної ділянки  по вул. (адреса) у м. Миколаєві  та підписати відповідні документи

3. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від батька, (ПІБ),  1/3 частки житлового будинку разом з 1/3 частки  земельної ділянки  по   вул. (адреса) у  м. Миколаєві  та підписати відповідні документи.

4. Надати дозвіл законному  представнику (матері), (ПІБ), надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від батька, (ПІБ),  1/3 частки житлового будинку разом з 1/3 частки  земельної ділянки  по  вул. (адреса) у м. Миколаєві  та підписати відповідні документи.»

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                          О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 29 червня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: