Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

23 червня 2021                                                                                        № 506

    Про   надання    дозволу ПІБ

    на укладання договору

    міни майна, яке належить громадянам на 

    праві приватної власності

 

      Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ на укладання договору  міни  майна,  яке  належить  громадянам на  праві приватної власності, встановлено, що батько дітей, Бас Олександр Васильович-помер, 06.09.2018.

      Відповідно до  ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст.  176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  31,242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

   ВИРІШИВ:

 

1.                     Надати дозвіл законному представнику ПІБ, від імені та на ім’я малолітніх ПІБ, р.н., ПІБ, р.н., укласти договір міни 1/15 частки та 1/15 частки адреса на 1/5 частки та 1/5 частки адреса у Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

     2. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 23.12.2020 №   «Про надання дозволу ПІБ, на укладання договору про поділ спадкового майна» визнати таким, що втратило чинність.

      2.Попередити законного представника малолітніх про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

      4. Зобов’язати законного представника малолітніх у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району  Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право власності на придбане житло.

    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

    Міський голова                                                                           О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 29 червня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: