Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 червня 2021                                                                                № 5/70

Про надання дозволу на розроблення детального

плану території міста Миколаєва, обмеженої

вулицею Північною та річкою Південний Буг

від вулиці Поштової до вулиці Микитенка

 

З метою визначення на території міста Миколаєва, обмеженої вулицею Північною та річкою Південний Буг від вулиці Поштової до вулиці Микитенка:

- принципів планувально-просторової організації забудови;

- червоних ліній та ліній регулювання забудови;

- функціонального призначення, режиму та параметрів забудови земельних ділянок території, розподілу території згідно з будівельними нормами і правилами;

- уточнення містобудівних умов та обмежень згідно із планом зонування території;

- потреби в підприємствах і закладах обслуговування населення, місце їх розташування;

- доцільності, обсягів, послідовності реконструкції забудови;

- черговості та обсягів інженерної підготовки території;

- системи інженерних мереж;

- порядку організації транспортного і пішохідного руху;

- порядку комплексного благоустрою та озеленення, потреби у формуванні екомережі; керуючись Законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про стратегічну екологічну оцінку», наказом Мінрегіону України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ДБН Б.1.1-22:2017 «Склад та зміст плану зонування території», затвердженими наказом Мінрегіону України від 27.12.2017 № 344, ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», затвердженими наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.03.2012 №107, п. 34 ч.1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розроблення детального плану території міста Миколаєва, обмеженої вулицею Північною та річкою Південний Буг від вулиці Поштової до вулиці Микитенка (далі – Детальний план, схема додається) відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. 

2. Замовником розроблення Детального плану визначити уповноважений орган з питань містобудування та архітектури - департамент архітектури та містобудування Миколаївської міської ради.

3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради:

3.1. Організувати розроблення Детального плану згідно з вимогами Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності, пункту 1.4 Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Мінрегіону України від 16.11.2011 № 290 та ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».

3.2. Забезпечити здійснення стратегічної оцінки проєкту Детального плану та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті Детального плану в порядку, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з урахуванням вимог Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

4. Фінансування розроблення Детального плану здійснювати за рахунок бюджету Миколаївської територіальної громади.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О. СЄНКЕВИЧ

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення міської ради

від 09 червня 2021

№ 5/70

СХЕМА

детального плану території міста Миколаєва, обмеженої вулицею Північною та річкою Південний Буг від вулиці Поштової до вулиці Микитенка

 

Опубліковано: 29 червня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: