Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 червня 2021                                                                                № 5/69

Про визнання таким, що втратило чинність, рішення

Миколаївської міської ради від 19.07.2018 №40/207 «Про

затвердження Положень про конкурс на  посаду керівників

закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва та

керівників закладів професійної (професійно-технічної)

освіти, що інансуються з міського бюджету м. Миколаєва»

 

 

У зв’язку з визначенням управління освіти Миколаївської міської ради уповноваженим органом Миколаївської міської ради з питань затвердження Положень про конкурс на посаду керівника  закладу загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, інклюзивно-ресурсного центру та внесення змін до цих Положень, відповідно до п. 3.19 Положення про управління освіти Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 24.12.2020 № 2/26 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 23.02.2017 № 16/32 «Про затвердження Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради», керуючись ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визнати таким, що втратило чинність,  рішення Миколаївської міської ради від 19.07.2018 №40/207 «Про затвердження Положень про конкурс на  посаду керівників закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва та керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету м. Миколаєва».

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Норд), заступника міського голови Петрова А. Л.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 29 червня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: