Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/397

Про припинення права користування земельною ділянкою

громадянці та припинення договору оренди землі у

Центральному  районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянки, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити громадянці Васильєвій Галині Петрівні право користування земельною ділянкою площею 85 кв.м по вул. Річковій, 23-а. 

1.1. Договір оренди землі, який зареєстровано в книзі записів договорів оренди від 02.06.2010 №7644, розірвати.

Підстава: заява гр. Васильєвої Г.П. від 31.05.2018 №801/Пз-18 про розірвання договору оренди землі №7644, договір купівлі-продажу нерухомого майна від 23.05.2018 №300, заява гр. Литвиненко Ганни Вікторівни про відмову від переоформлення договору оренди землі №7644.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.09.2018, протокол №93, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати землекористувача у місячний строк здати припинений договір оренди землі в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 12 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: