Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 січня 2021                                                                                        № 88

Про  внесення   зміни   до   рішення

виконавчого комітету Миколаївської

міської ради від   23.12.2020 № 

«Про надання дозволу громадянам

ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ на укладання

договору дарування»

 

          У зв’язку з тим, що у рішенні не вказана земельна ділянка, яку бажає подарувати  ПІБ,  керуючись п.п. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

 

ВИРІШИВ:

 

       1. Внести зміну до рішення виконавчого комітету Миколаївської  міської  ради від   23.12.2020 №  «Про надання дозволу громадянам  ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ, ПІБ на укладання  договору дарування», виклавши пункт перший, другий, третій четвертий у такій редакції:

    «Надати дозвіл гр. ПІБ, подарувати 1/2 частки житлового адреса у м. Миколаєві, та ½ частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, адреса, що є його приватною власністю малолітньому ПІБ, р.н., в зв’язку з продажем 1/4 частки адреса у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини.

      Надати дозвіл законним представникам, ПІБ, ПІБ від імені та на ім’я малолітнього ПІБ, р.н., прийняти в дар 1/2 частки житлового адреса у м. Миколаєві, та ½ частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, адреса, а також підписати відповідні документи.

       Надати дозвіл гр. ПІБ., подарувати 1/2 частки житлового адреса у м. Миколаєві, та ½ частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, адреса,  що є його приватною власністю малолітньому ПІБ, р.н.

        Надати дозвіл законним представникам, ПІБ, ПІБ від імені та на ім’я малолітнього ПІБ, р.н., прийняти в дар 1/2 частки житлового адреса у м. Миколаєві та ½ частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, адреса, а також підписати відповідні документи».

     2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

   

Міський голова                                                                               О. СЄНКЕВИЧ

 

 

  Опубліковано: 01 лютого 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: