Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

15 січня 2021                                                                                        № 34

Про надання дозволу на переоформлення

свідоцтва про реєстрацію транспортного

засобу

 

Розглянувши документи про надання дозволу на переоформлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, відповідно до ст.ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 31, 242 Цивільного кодексу України, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл ПІП, батькові малолітньої ПІП дата народження, переоформити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу автомобіля марки DAEWOO, модель SENS, 2006 року випуску, реєстраційний номер номер, колір – синій, номер шасі (кузова, рами) № номер, який належав спадкодавцю на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу серії номер, виданого ТСЦ 4841, дата реєстрації за спадкодавцем 14.08.2018, та що є спадковим майном, на ім’я ПІП, з обов’язковим оформленням малолітньої співвласником автомобіля.

2. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 22 січня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: